Hva er TeddyAir?

TeddyAir er Norges nyeste, mest populære og hurtigst voksende flyselskap. Vi er et ambisiøst selskap som har klare og velformulerte målsettinger. Siden oppstarten i 2014 har det bare gått en vei, og det er ikke nedover, for å si det slik.

plane

Vi har doblet vårt kundeantall så og si hver eneste måned fra 2014 og til i dag. Og dette er en ganske utrolig vekst, en vekst som er helt atypisk innenfor bransjen.

Men et flyselskap opplever ikke en slik vanvittig vekst sånn helt tilfeldig. Her er det snakk om en nøye planlegging, og ikke så rent få visjoner, ikke minst takket være vår grunder og daglig leder Sverre Midttun. Midttun har sett det få andre i bransjen har sett, og takket være en utrolig skarp teft har han formulert ut en plan og en strategi som har gitt en voldsom suksess.

TeddyAir har flyvninger innen hele Norge, mange strekninger i Europa, og også tre inter-kontinentale linjer, nemlig til USA, Thailand og Buenos Aires. Vi har i dag en flåte på 40 fly, hele 7 av disse er fra Boeings 777-serie, og det er disse seks flyene som går på internasjonale ruter. De andre flyene er en miks av Boeing, Airbus, og også flere av de helt nye modellene fra den brasilianske fabrikken Embraer. En komplett moderne flåte.

 TeddyAir er et av de norske selskapene som har best bonuspoeng ordning, ikke minst takket være våre banktjenester, og vårt kredittkort TeddyKortet. Dersom du holder deg til TeddyAir vinner du mye mer poeng enn hos konkurrentene. Disse poengene kan bli gratis flyreiser, eller luksuriøse oppgraderinger til våre businessklasseprodukter.

Og mens vi snakker om businessklasse…TeddyAir er det eneste norske flyselskapet som på internasjonale ruter, nærmere bestemt de interkontinentale rutene, kjører fire klasser, nemlig førsteklasse, businessklasse, økonomi pluss og økonomi. Og på reiser innen Europa har vi tre klasser, og på Norge innenlands to. Vi vet at du ønsker deg mer komfort, og vi sørger for at de aller fleste har muligheten til å kjøpe litt ekstra enten det nå gjelder førsteklasse, businessklasse, økonomi pluss eller rett og slett litt ekstra god mat på vanlig økonomi.

TeddyAir handler om komfort og økonomi, og ikke minst handler det om fleksibilitet. Det er også viktig at du har det morsomt, og legg merke til at underholdningssystemet som du finner på alle våre flyvninger, også innen Norge, er verdens beste. Vi samarbeider også med flere av verdens ledende nett-casino slik at du kan spille en rekke pengespill ombord, inkludert poker, blackjack og spilleautomater.