TeddyBonus

money-bag-400301_1280TeddyAir er det norske flyselskapet som har den absolutt beste bonusordningen. Og takket være våre samarbeidspartnere er det lett å tjene poeng, og lett å bruke dem. Ikke glem at TeddyAir er medlem av den internasjonale fly-alliansen Explorair, som har en rekke store og gode flyselskaper under sine vinger. Når du reiser med oss, eller med en av disse, tjener du poeng, poeng som du kan bruke med oss, eller en av disse.

Legg likevel merke til at om du bruker poengene dine direkte hos TeddyAir strekker de mye lenger. Veldig mange er dessuten utrolig glad i de mange super-tilbudene vi har der du kan kjøpe TeddyAir billetter for poenger, eller til og med oppgradere dine reiser til businessklasse eller førsteklasse.

Den viktigste delen av TeddyAir er likevel TeddyKortet, et kort som gjør at du tjener poeng selv om du ikke flyr, for med TeddyKortet tjener du poeng hver eneste gang du kjøper noe. Dersom du kjøper for 500 kroner i matvarer, for eksempel, ja da tjener du 500 TeddyPoeng, og disse poengene bruker du til å reise gratis for, eller for å få luksuriøse oppgraderinger ombord.

Det har aldri vært så lett å tjene poeng.

Dersom du skaffer deg et TeddyKort og du er gift, vil din ektefelle automatisk motta et anet TeddyKort på samme TeddyKonto. Dermed vil det være mye enklere å vinne poeng, for om alle i familien konsekvent bruker TeddyKortet hver gang en handler noe, enten det nå gjelder matvarer, klær, møbler, hvitevarer, brunevarer eller lignende, eller om du for eksempel spiller på en spilleautomat på et nett-casino, ja da vinner du TeddyPoeng. Og dette er poeng som kan sikre deg og din familie hyggelig reiser gjennom hele året. Helt gratis, avhengig av hvor mange poeng du bruker.

Dersom du har lyst til å bli medlem av TeddyBonus er det bare å fylle i den lille skjemaet, og du vil få tilsendt kort. Om du er interessert i TeddyKortet, trenger vi bare litt mer informasjon, så tar vi en automatisk sjekk på skattelister og inntektsforhold før vi sender deg et tilbud op TeddyKortet. Legg merke til at vi har tre typer TeddyKort. Sølv, gull og platinum. Dette har ikke med kredittverdighet å gjøre, men handler om hvilket nivå du ligger på i TeddyBonus. Jo mer du reiser, og jo mer du bruker TeddyKortet, jo høyere opp kommer du. Og desto flere fordeler får du. Her er det egentlig bare å komme seg i gang så fort som mulig, for den tiden du ikke er med er selvsagt bare rent tap.

Velkommen til oss!